Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни снимки & коментари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    http://content.jobat.be/nl/artikels/...t-tipvandeweek
    Като отворите този линк на една картинка има мадама която се върти.А кажете на къде се върти на ляво или на дясно????
    Върти се от дясно на ляво.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• При всеки може да се върти в различна посока, зависи от това коя част на мозъка ти по-развита.
      Ако го виждате да се върти обратно на часовниковата стрелка и се съсредоточите може да го видите и по часовника, много зависи.
      Аз го виждам обратно на часовника, но с усилия, мога да го видя и по часовника

Comment

• Аз я видях и в двете посоки да се върти. Малко като се втренча и се обръща. Ама може и майтап да е и да се завърта от самосебеси
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• 164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Наи добре да гледат няколко човека на веднъж!
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              Наи добре да гледат няколко човека на веднъж!
              Тествано е: аз го гледах обратно по часовника, а един приятел го виждаше по часовника, на един монитор това

Comment

• И кои крак е стъпал на земята левия или десния?
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• При мен линка не се отваря.
                  П.П. Имаше във фейсбука такива оптични задачки, и адната беше такава - на къде се върти (нещо). Не се въртеше, а 2 картинки мигаха последователно и ефекта беше същия - един вижда натам, друг насам.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Пуснахме я едновременно и на лаптопа и на монитора на компа и на лаптопа се въртеше по бавно и на двете места на дясноооо...... Само на компа за секунда я видях да се върти на ляво....Според мен тази картинка някак си прави номерца.........хахахахха

ALFA 145 1.6 ТS `97
                    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                      Според мен тази картинка някак си прави номерца.........хахахахха
                      Mне е виновна картинката а уеб админа си прави номерца .
                      скрипт и таймер обръщат картинката огледално и я виждаш да се върти наобратно казано най просто .
                      Другият начин е с транспарент на същата картинка .gif
                      Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:23.
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Почти уцелихте отговора
                        Всъщност картинката на половината е снадена с огледалния си образ и ако се гледа фрейм по фрейм до половината се върти по часовника, след половината наобратно (мацката се обръща гръб - лице).
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Отворете я в отделен джам, почнете да рефрешвате страницата, сменя си посоката просто, ако не съм прав, значи и двете части на мозъка са ми яко развити и произволно позлвам една от тях....
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Почти уцелихте отговора
                            Всъщност картинката на половината е снадена с огледалния си образ и ако се гледа фрейм по фрейм до половината се върти по часовника, след половината наобратно (мацката се обръща гръб - лице).
                            Цъ това е оптична илюзия и за всеки се върти според това коя половина на мозъка е по рзавита (Или ако се напрегнем се върти в посоката която искаме), обаче ако трябва да и направим проблем тикет ще обърнем внимание на сянката и тогава ще видим, че се върти обратно на часовниковата стрелка. Просто обекта като е в само един цвят се губят представите за 3-те измерения и се получава илюзия. Обаче сянката пада с перспектива и ако определиш правилно от къде идва светлината ще хванеш правилната посока.

Comment

• Отдавна трябваше да я пусна, но все забравям.
                              В началото на зимата
                              Attached Files
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Почти уцелихте отговора
                                Не знам на къде се върти ама аз я виждам че се върти надясно..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X